D&A Discobars > contactinfo


D&A discobars en audioproducties kan je contacteren via de informatie aan de rechterzijde van deze pagina.

Wij houden eraan om u geheel vrijblijvend te ontvangen op ons adres voor een babbel waarin we toetsen wat u verwachtingen zijn. Op basis van dit gesprek wordt de uiteindelijk prijs vastgelegd. Om je te kunnen ontvangen vragen we wel dat je ons via email of gsm contacteert om een afspraak te maken. Wij passen ons aan je vrije tijd aan. We zijn er ons van bewust dat wie in ploegen werkt zich niet gemakkelijk kan vrijmaken om langs te komen en daarom kijken we altijd wat de beste datum is.

Als echter een afspraak niet kan doorgaan om eender welke reden vinden we het net zo netjes om ons eens een seintje te geven, dan spreken we meteen een andere datum af. We passen ons met veel plezier aan maar moeten iedereen een kans geven voor de verkennende babbel.

We spelen zowel in kleine als grote feestzalen en zijn niet contractueel afhankelijk van eender welke horecazaak of feestzaal !

De administratie

  • Contract wordt opgesteld tussen beide partijen zodat je ook zeker bent van je dj op het moment van het feest.
  • Fakturatie is zeer transparant. Je krijgt een faktuur opgestuurd dat perfect overeenstemt met het eerder overeengekomen bedrag (contract).
  • Geen verborgen kosten
  • Je weet exact voor je feest zal plaatsvinden hoeveel de discobar je gaat kosten. Zo is het totaal kostenplaatje van je feest te overzien.

 

OPGELET :

Alle D&A-transporten binnen een straal van 20 km rond Zele (*) zijn gratis. Transporten die qua afstand de 20km (*) overschrijden worden aangerekend aan de officiële Belgische transportprijzen, zijnde 30 cent/km ...

(*) is de som van alle transporten die dag, heen en terug af Zele

Contact

D&A Discobars
D&A audioprodukties

Veldeken 164
B-9240 ZELE
tel: 0475/85.70.27
fax: 052/69.19.76
mail: info@discobars.be
Openingsuren:
op weekdagen na 18 uur en enkel op afspraak via telefoon of email
contact us